BELCANDO MASTERCRAFT - thepets.dk

BELCANDO MASTERCRAFT

, Skrevet af Alex Peter Sørensen, minuts læsetid

BELCANDO MASTERCRAFT – foder forskellen (Fuldfoder til hunde)

Der bruges kun frisk kød til at lave BELCANDO MASTERCRAFT. Det indeholder ingen tørret kødmel, som findes i mange andre højkvalitets tørfoder produkter. Dette har givet muligheden for at opnå et produkt der tidligere ikke var muligt. BelcandO's meget blide Frisk Køds Teknologi anvendes til at forarbejde det ferske kød direkte ind i en foderpille.

Dette kompenserer før-tørringstrinet, og de anvendte ingredienser forbliver friske indtil sidste behandling. Dette er den eneste måde, hvorpå kødets fulde smag kommer frem i tørfoderet. Med ensartet protein og fedtindhold er det muligt at ændre smagsvarianterne til enhver tid uden problemer.

Holistisk

Med en ansvarlig kost kombineres der friskhed, naturlighed og balance, hvilket fører til en bedre livskvalitet hos din hund. Derfor har BelcandO sammen med deres ernæringseksperter sammensat BelcandO Mastercraft og opskrifterne på holistisk basis. De bruger høj kvalitet, minimalt forarbejdede råvarer med alle deres naturlige komponenter såsom kilder til protein, fedt og kulhydrater.

Først og fremmest er det naturligvis deres friske kød, som udgør hovedparten i deres opskrifter. Men hunde lever ikke kun af kød, derfor har de valgt vegetabilske ingredienser såsom amaranth, fava bønner og kikærter med samme omhu.

Ud over disse primære næringsstofkilder bruger de også specielt udvalgte ingredienser, der komplementerer produktets næringsstofprofil - og det indeholder i nogle tilfælde stoffer, der kan øge vitalitet og trivsel hos hunde, der fodres med det.

Resultatet er baseret på de holistiske principper - De fremstiller et hundefoder, hvilket er mere end summen af de enkelte bestanddele!

80 % FRISK KØD

+ Chlorella alger – Rig på naturlige aktive ingredienser
+ Bær – Velsmagende blanding af bær
+ Grøntsager – Indeholder værdifulde fibre
+ Urter – For mere smag
+ Oliven ekstrakt – Rig på antioxidanter

= HOLISTISK ERNÆRING


Produktgaranti:

  •     Opskrifter uden korn og kartoffel
  •     Der bruges ingen kødmel
  •     Ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler

Blog posts

Log in

Har du glemt dit password?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto

Køb 2 poser foder Få gratis hjemme levering fra 20 kg.
30 dages returret Nemt og overskueligt
Vi er elsket 4,8 stjerner på Trustpilot